Від сьогодні частину вулиці Шевченка закрили для руху транспорту. Як об’їхати

1050 0
Тимчасово рух транспорту обмежать на ділянці від вул. Залізничної до вул. Юнаківа.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Від сьогодні, 1 вересня на ділянці вул. Шевченка – від вул. Залізничної до вул. Яцкова стелитимуть верхній шар асфальту. Відтак, частину Шевченка від вул. Залізничної до вул. Юнаківа закрили для руху транспорту до 9 вересня. Про це зазначили у «Львівавтодорі», повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Як змінюється вулиця Шевченка під час реконструкції. Фото, відео

Зазначається, що упродовж близько тижня ремонтники будуть наносити верхній шар асфальту на двох відрізках – від вул. Залізничної до вул. Єрошенка (цю ділянку відкрили для проїзду 16 червня – ред.) та від вул. Єрошенка до вул. Яцкова. Раніше проводились роботи з підняття люків на необхідну висоту.

По завершенню робіт проїзною стане ділянка від вул. Залізничної до вул. Яцкова. Сама вул. Яцкова для проїзду буде закрита.

Крім того, як зауважили у «Львівавтодорі», приблизно через тиждень планують закрити для проїзду ділянку до вул. Я. Мудрого. Після погодження схеми об’їзду у поліції інформацію повідомлять додатково.

Нагадаємо, об’їзд місця перекриття вул. Шевченка – на ділянці від вул. Залічнична до вул. Яцкова – відбувається відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

У напрямку від центру:

  • вул. Золота – вул. Єрошенка – вул. Варшавська – вул. Винниця.
  • вул. Бортнянського – вул. Комарова – вул. Залізнична.
  • вул. Бортнянського – вул. Братів Міхновських – вул. Городоцька – вул. Левандівська.

 

У напрямку до центру:

  • вул. Винниця – вул. Варшавська
  • вул. Залізнична – вул. Бортнянського
  • вул. Левандівська – вул. Городоцька.

 

Читайте також: Перехрестя шести вулиць. Чому так складно проїхати Сахарова – Вітовського і що з цим робити

Нагадаємо, що 16 червня частину вул. Шевченка, від вул. Залізничної до вул. Юнаківа, відкрили для проїзду. Там облаштували нижній і середній шар асфальтобетонного покриття. Тепер на цій ділянці підрядна організація «Онур» почне стелити фінальний шар дорожнього покриття. Водночас із цими роботами верхній шар асфальту укладатимуть від вул. Юнаківа до вул. Яцкова. На цьому відтинку завершують роботи із облаштування тротуарів, установки поребриків, замощення мозаїкою трамвайної колії та монтажу опор контактної мережі. 

Що стосується ділянки від вул. Яцкова до вул. Бортнянського, то тут триває прокладання каналізаційного колектора діаметром 1000 мм, а також влаштування його камер. Цей відтинок дороги разом із ділянкою від вул. Юнаківа до вул. Яцкова планують відремонтувати і відкрити для руху транспорту до кінця року.

Загалом від початку воєнного стану в Україні усі підрядні організації призупинили виконання будівельних робіт, реконструкцій, капремонтів, які мали продовжитися, розпочатися чи завершитися на різних вулицях Львова. Однак на початку травня підрядник вирішив відновити ремонт вул. Шевченка. Там зроблено було вже 80% із запланованого у третьому етапі реконструкції вул. Шевченка – на ділянці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної. Вартість робіт становить 186,6 млн грн. Їх проводить ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».​ Зокрема, 20 липня 2022 року для руху транспорту перекрили наступну ділянку вулиці Шевченка – від вул. Юнаківа до вул. Бортнянського. Для зручності об’їзду на вулицях Єрошенка, Золотій і Клепарівській організували двосторонній рух.

Попередні два етапи реконструкції цієї вулиці завершили, роботи на ділянці від вул. Хорватської до вул. Ярослава Мудрого виконали за 58,8 млн грн, а першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазікільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня 2020 року. Цю ділянку відремонтували за майже 90 мільйонів гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!