Від сьогодні на ремонт закривають частину вулиці Пекарської

2892 0
Йдеться про відрізок від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Від сьогодні, 26 листопада, і до 1 вересня 2021 р. рух транспорту на ділянці від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців буде закритий, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Простір раціоналізують. Як зміниться вулиця Пекарська після реконструкції

Роботи розпочалися з 1 вересня на відрізку від вул. Мечникова до вул. Шімзерів. На цій ділянці поміняли всі комунікації і підрядник вже стелить бруківку.

Читайте також: У Львові затвердили концепцію реконструкції вулиці Залізничної

«Розпочинаємо роботи на відрізку від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців, тобто в роботі буде вже вся ділянка вулиці, які має бути відремонтована», – зазначають у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

 Роботи проводить ТзОВ «Вельт Капітал» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: У Львові до кінця року для проїзду планують відкрити ділянку дороги від церкви Анни до вулиці Ярослава Мудрого

Тендер для визначення виконавця ремонту на вул. Пекарська відбувався через сайт електронних закупівель Prozzoro. ТзОВ «Вельт Капітал» запропонував найнижчу ціну. Так, кошторисна вартість об'єкта становила 141 млн грн, а переможець торгів запропонував 109,4 млн грн.

Нагадаємо, у планах на вулиці Пекарській, від вул. Тершаковців до вул. Мечникова та Шімзерів, організувати велосмугу, велодоріжку та окремі паркувальні лоти. Також тут висадять чотири десятки дерев. Під час реконструкції на Пекарській також планують облаштувати вуличні меблі – лавки, урни для сміття, вуличні стільці, велопарковки та велостійки.

Фото Львівської міської ради


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!