Від сьогодні за проїзд у автобусах Львова школярам доведеться платити

2244 0
Проїзд в електротранспорті для учнів залишається безплатним.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

На час літніх канікул, від сьогодні, 18 червня і до 31 серпня, проїзд у міських автобусах Львова для школярів стає платним. Вартість однієї поїздки складає 15 грн, повідомляє управління транспорту ЛМР.

Читайте також: «Львівавтодор» почав роздавати школам картки «ЛеоКарт»

Безоплатно користуватися міськими автобусами у період літніх канікул можуть тільки діти пільгових категорій, за наявності відповідних посвідчень.

Водночас, проїзд в міському електротранспорті для учнів під час канікул залишається безоплатним. Пільговий проїзд для школярів у трамваях та тролейбусах діє цілий рік.

Нагадаємо, у Львові відкоригували вартість проїзду у громадському транспорті. Йдеться про автобуси, де разовий проїзд тепер коштуватиме 15 грн замість 10 грн, як було раніше. Рішення прийняли через зростання цін та дефіцит пального. До цього у травні 2021 року виконавчий комітет Львівської міської ради підвищував вартість проїзду у громадському транспорті міста до 10 гривень. На той час вартість пального становила 20 грн 10 коп/літр. Ціна тоді була однаковою як для автотранспорту, так і для електротранспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!