Від суботи львів’ян вакцинуватимуть на стадіоні «Арена Львів»

6481 0
Перший в Україні центр вакцинації населення відкриють у Львові вже цими вихідними.
Фото: projetoblog.com.br

Фото: projetoblog.com.br

Вже цієї суботи, 29 травня, львів’яни та мешканці області, які зареєструвалися через додаток «Дія», зможуть отримати щеплення проти коронавірусної інфекції у центрі вакцинації населення (ЦВН). Його створять на базі стадіону «Арена Львів», повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Читайте також: На «Арені Львів» планують облаштувати великий центр вакцинації

За його словами, до складу львівського центру вакцинації входитимуть керівник, лікарі, вакцинатори, реєстратори, відповідальна особа зони медичного спостереження, відповідальна особа за дотримання протиепідемічних заходів, бригада екстреної (швидкої) медичної допомоги, а також медичний персонал та експерти для роз’яснювально-консультативної роботи.

Центр матиме усе належне обладнання для проведення щеплень. Як зазначив Максим Козицький, центр вакцинації населення є тимчасовим пунктом щеплення і може зберігати вакцину впродовж 24 годин.

Читайте також: На базі виставкового центру чи стадіону. У Львові можуть відкрити центр для масової вакцинації

Нагадаємо, раніше Міністерство охорони здоров’я уже заявляло, що планує відкрити у Львові та ще в п'яти великих містах України центри для масової вакцинації населення. В одному такому центрі, за словами Віктора Ляшка, можна буде щепити 10 тисяч людей на добу. Центри планують відкривати на базі великих інфраструктурних об’єктів – виставкових центрів чи стадіонів, куди люди, за попереднім записом, зможуть прийти і зробили вакцинацію.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!