Політична реклама

Від завтра курсуватиме маршрутка Збиранка-Львів

2884 0
Від завтра, 24 лютого, з центру Львова до Збиранки курсуватимуть автобуси нового маршруту №1003. Маршрут розпочне свою роботу орієнтовно з другої половини дня. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«З перевізником укладена тимчасова угода терміном на 3 місяці. Далі будемо дивитися по ситуації. Автобуси курсуватимуть з вул.Куліша через вул.Щурата попри Голосківський цвинтар і до с.Збиранка. На маршруті курсуватиме 2 автобуси з інтервалом руху 30 хв. Автобуси працюватимуть з 7:00 год. до 20:00 год. З початком дачного сезону, за потреби, кількість машин на маршруті зросте», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук.
Нагадаємо, сьогодні міські маршрути обслуговує 594 автобуси, що на 4 транспортні одиниці більше, ніж передбачено угодами.

Нагадаємо, з першого січня 2012 року у Львові діє нова транспортна мережа.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!