У Львові починають діяти мобільні пункти вакцинації. Розклад роботи

2236 0
Зокрема, вакцинуватись можна від поліомієліту і дифтерії.
Фото: Reuters

Фото: Reuters

У Львові із понеділка, 24 квітня, починають діяти мобільні пункти вакцинації. Вони працюватимуть до суботи, 29 квітня. Тож усіх охочих зробити щеплення, аби захистити себе від хвороб, запрошують приходити у зручний для них час. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Щоденно із 10:00 по 18:00 пункт вакцинації діятиме у Центрі Довженка, що на Сихові. У понеділок з 10:00 по 14:00 медики викцинуватимуть у модульному містечку на Сихові. У вівторок мобільний пункт вакцинації діятиме на вулиці Самчука. У середу – на Головному залізничному вокзалі, а в четвер – у поліклініці на вулиці Симоненка.

Вакцинуватись можна від таких небезпечних хвороб, як поліомієліт, дифтерія та правець, гемофільна інфекція тощо (згідно з календарем профілактичних щеплень), а також від Covid-19.

Читайте також: Люди забувають вакцинуватися і мити руки

За детальнішою інформацією щодо вакцинації просять звертатися за тел.: 067 726 44 26.

Нагадаємо, що у львівській лікарні почали вакцинувати під папіломавірусу.
 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!