Відновлення пошкоджених рф будинків та завершення шкільних канікул. Головні події дня у Києві

785 0
Дайджест новин за 23 січня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Оборона Києва та області

Військові продовжують укріплювати оборонні рубежі Києва та області. Продовжується встановлення та облаштування вогневих споруд на ймовірних шляхах просування противника. Крім того, триває процес обладнання укриттів для захисту особового складу. 

Відновлення пошкоджених рф будинків 

У столиці завершили роботи з відновлення 11 із 17 житлових багатоповерхових будинків, які зазнали пошкоджень внаслідок російських обстрілів. 

Відключення світла

Сьогодні в Києві світло відключали за графіком. Ознайомитись з графіком відключень можна за посиланням

Повернення до навчання у школах

Понад півтисячі закладів загальної середньої освіти Київщини повернулися до навчання після зимових канікул. Натомість столичні учні сядуть за парти на тиждень пізніше − 30 січня. 

Генератори для «Київводоканалу»

«Київводоканал» отримав від ЮНІСЕФ та Асоціації «Укрводоканалекологія» генератори для забезпечення об’єктів компанії автономними джерелами живлення. Отримані генератори вже розподілені на водопровідні насосні станції у великих житлових масивах столиці. Обладнання допоможе забезпечити роботу об'єктів водопостачання у разі можливого блекауту та перебоїв з електроенергією. 

Новий температурний рекорд 

20 січня у Києві вперше за 143 роки середньодобова температура повітря склала +7,3°С, що на 2,4°С вище рекордного значення температури для цього дня 1952 року. 

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!