Відсьогодні абітурієнти складатимуть НМТ. Що робитимуть у разі тривоги

885 0
Кожен пункт проведення НМТ буде обладнаний укриттям
Фото умовне

Фото умовне

Цьогоріч Національний мультипредметний тест пройде 5 – 23 червня, а додаткова сесія відбудеться 11 – 24 липня. Про це повідомила директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Сердяк під час брифінгу у Львівській ОВА.

За її словами, кожен пункт проведення НМТ буде обладнаний укриттям, куди всі учасники та персонал прямуватимуть у разі оголошення повітряної тривоги. Якщо вона триватиме менше 1 години, то по її закінченню, учасники зможуть повернутися до тестування, якщо довше, то тест перенесуть на сесію додаткового тестування.

«На випадок повітряної тривоги в кожному тимчасовому екзаменаційному центрі є укриття. Робота буде припинена, всі учасники повинні будуть спуститися в укриття. Якщо вона триватиме до години часу, вони піднімуться в аудиторію і завершать роботу, якщо довше, то робота в цьому пункті буде припинена і всі учасники будуть виконувати завдання під час додаткової сесії», – пояснила Лариса Сердяк.

Нагадаємо, що цьогоріч для складання іспиту у Львівській області зареєструвалися 23 тисячі абітурієнтів, що на 5 тисяч більше ніж торік. 

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: нмт, НМТ 2023

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!