Для складання НМТ на Львівщині зареєструвалися на 5 тисяч більше абітурієнтів ніж торік

834 0
Загалом 110 пунктів розгорнули в області на 57 об’єктах.
Фото умовне

Фото умовне

З понеділка, 5 червня, стартує Національний мультипредметний тест. Цьогоріч для складання іспиту у Львівській області зареєструвалися 23 тисячі абітурієнтів, що на 5 тисяч більше ніж торік. Про це повідомив начальник управління освіти і науки ЛОВА Олег Паска.

«На Львівщині уже зареєструвались понад 20 тисяч учасників, що більше ніж торік, тому виникла потреба облаштувати додаткові тимчасові екзаменаційні пункти. Загалом 110 пунктів розгорнули в області на 57 об’єктах. Спільно з Регіональним центром оцінювання якості освіти, Львівобленерго, провайдерами працюємо над тим, аби місця проведення тесту були зі світлом та інтернетом, аби часом не виникли непередбачувані ситуації», –  зазначив він.

Читайте також: У Львові визначили переможця Lviv School Quiz 

Зокрема, в кожній аудиторії цього року буде по 2 чергових інспектори, а не один, як раніше. Також увесь персонал пройшов інструктажі з пожежної безпеки та розробили відповідні інструкції дій у випадку надзвичайних ситуацій. 

Нагадаємо, що 26 травня вступники, які зареєструвалися на Національний мультипредметний тест, отримали запрошення на його проходження, у якому вказані дата, час та місце випробування. 

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!