Унаслідок ранкової атаки рф на Київ загинули троє людей

3419 0
Йдеться про співробітників одного з об’єктів критичної інфраструктури.
Удар дронами-камікадзе по Києві 17 жовтня / Фото: Liga.net

Удар дронами-камікадзе по Києві 17 жовтня / Фото: Liga.net

Після ракетної атаки росії сьогодні вранці, 18 жовтня, на об’єкти критичної інфраструктури столиці пошкоджені два об’єкти. На одному з них загинули троє людей. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає КМДА.

«У результаті атаки на критичну інфраструктуру Києва загинули троє людей. Це – співробітники одного з об’єктів критичної інфраструктури», – пояснив він.

За словами Кличка, обстріляні об’єкти зазнали значних пошкоджень. Міські служби роблять усе можливе, щоб ліквідувати наслідки надзвичайної ситуації. Із цим пов’язане тимчасове відключення електро- та водопостачання в окремих районах столиці. 

Читайте також: У Львові попрощалися з чотирма Героями, які боролися з окупантами

Кличко закликав мешканців столиці та власників бізнесу економити споживання електроенергії, адже через обстріли об’єктів критичної інфраструктури, яких зазнає столиця вже другий тиждень, відбувається перенавантаження системи енергозабезпечення.

Нагадаємо, зранку 18 жовтня у Києві було чути три вибухи. Окупанти вдарили ракетами в критичну інфраструктуру міста. У деяких районах зникло світло. Також зранку 17 жовтня росіяни атакували Київ дронами-камікадзе. Унаслідок влучання у житловий будинок загинули п'ятеро людей. Серед загиблих – молода пара, чоловік і дружина, які очікували на дитину. Жінка була на 6 місяці вагітності. Пізніше стало відомо, що будинок, в який поцілили, відновленню не підлягає. Без житла залишились 16 родин.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!