Росіяни вдарили ракетами по Хмельниччині

12765 0
Внаслідок обстрілу виникла пожежа.
Фото: Укроборопром

Фото: Укроборопром

Вночі російські військові здійснили ракетний обстріл одного з інфраструктурних об’єктів на Хмельниччині. Про це повідомив керівник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

«Вночі ворог ракетним ударом атакував інфраструктурний об'єкт на території Хмельницької області. В результаті удару була пожежа, яку вже ліквідовано. Жертв немає», – написав Гамалій у Telegram.

Читайте також: Ворог посилив ППО, підвозить підрозділи та спробує захопити Маріуполь, – Генштаб

Нагадаємо, що у ніч проти 30 березня російська армія завдала три ракетних удари по Хмельницькому. Також днем раніше війська окупантів завдали удару по Старокостянтинові Хмельницької області. 

Перший обстріл на Хмельниччині стався на другий день війни 25 лютого, коли російські військові кинули шість ракет на військовий аеродром Старокостянтинова, що у Хмельницькій області. Зокрема, сталося шість вибухів у районі військового аеропорту міста. Техніка ціла та усі живі.

Додамо, що вчора, 11 квітня Повітряні Сили ЗСУ знищили сім повітряних цілей ворога. окрема, літак, два вертольоти та чотири безпілотники. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!