У Львові водій маршрутки зупинив чоловіка, який був за кермом під дією наркотиків

7585 0
Перевірка у медичному закладі показала, що він керував транспортним засобом під дією метадону.
Фото:Патрульна поліція

Фото:Патрульна поліція

Водій львівської маршрутки 184а зупинив водія, який кермував автомобілем під дією наркотиків. Учора ввечері, 6 квітня, він заблокував йому шлях і викликав на місце події патрульних. 

«Водій виконав свій останній рейс за день і прямував в автопарк, аби після робочого дня нарешті піти відпочивати. Однак на вулиці Польовій він побачив автомобіль Ford, водій якого неадекватно поводився на дорозі. Керманич маршрутки заблокував його автомобіль автобусом і викликав патрульних», – повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Читайте також: У Львові водій маршрутки збив пенсіонера на мотоциклі

Правоохоронці виявили у 43-річного водія Ford ознаки наркотичного сп'яніння. Перевірка у медичному закладі показала, що він керував транспортним засобом під дією метадону. Також поліцейські з’ясували, що чоловік є злісним порушником – його у 2019 році позбавляли посвідчення водія за керування транспортним засобом в нетверезому стані на три роки.

Цього року це вже 6 протокол за керування в стані сп'яніння: три у лютому, один у березні і ще один кілька днів тому. У березні, кажуть поліцейські, його знову позбавили посвідчення водія.

Додамо, що на порушника винесли постанову за ч. 4 ст.126 (за керування автівкою будучи позбавленим прав), також склали протокол за ч. 2 ст. 130 (за кермування автомобілем у нетверезому стані) КУпАП. Йому загрожує понад 70 тисяч гривень штрафу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!