Водія одного з маршрутів на Львівщині звільнили через перешкоджання безготівковій оплаті

2277 0
Водій закрив валідатор стороннім предметом, щоб пасажири не змогли скористатися послугою.
ФОТО УМОВНЕ: ЛЬВІВСЬКА ОВА

ФОТО УМОВНЕ: ЛЬВІВСЬКА ОВА

Нещодавно на адресу департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА надійшов відеоролик, на якому зафіксований транспортний засіб з трафаретом одного з приміських автобусних маршрутів Львівщини. Водій закрив валідатор стороннім предметом, щоб пасажири не змогли скористатися послугою безготівкової оплати проїзду. Про це повідомили у ЛОВА. 

«Як тільки департамент отримав повідомлення про порушення, нами негайно була проведена робота з автотранспортним підприємством. За грубе порушення трудової дисципліни керівництво автотранспортного підприємства ухвалило рішення щодо звільнення водія цього приміського автобусного маршруту. Питання вирішили протягом години з моменту отримання інформації», – зазначає директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Читайте також: Перевізників закликають зрівняти ціну готівкового і безготівкового проїзду на Львівщині 

Перевізника зобов'язали надати пояснення, вжити відповідних заходів реагування та провести додаткові інструктажі з усіма водіями підприємства щодо неухильного дотримання Правил перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Додамо у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху можна звертатися до департаменту для прийняття управлінських рішень та унеможливлення надалі таких порушень. Зареєструвати звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 1684, або номером «Урядової гарячої лінії» – 1545.

Нагадаємо, раніше ЛОВА повідомляла, що розриватиме угоди з перевізниками, якщо ті блокуватимуть роботу безготівкової оплати. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!