Політична реклама

Водіям потрібно бути уважними з 8 до 13 години, пішоходам з 16 до 19

1146 0
Найчастіше дорожньо–транспортні пригоди стаються у так звані «години пік» вранці та ввечері у будні дні, що пов’язано із банальним поспіхом на роботу, навчання тощо. Водіям особливу обережність водії повинні проявляти, у першій половині дня з 8.00 до 13.00, коли фіксується найбільша кількість автопригод за участі двох і більше автомобілів. Про це повідомив відділ Державтоінспекції м. Львова.

Пішоходам не завадить особлива пильність у після обідній час, а саме з 16.00 до 19.00 години. Так, за останні два місяці зафіксована найбільша кількість ДТП за участі пішоходів у цей час. Наприклад, 6 березня близько 16.00. на нерегульованому пішохідному переході по вул. Стрийська – Максимовича, автомобіль «ВАЗ-21013» під керуванням водія, 1983р.н. здійснив наїзд на пішохода 10-річного хлопчика, який внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження та госпіталізований.

Також даївці нагадують, що дорожньо–транспортним пригодам сприяють сутінки та туман, дощ, сніг тощо. 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!