Володимир Зеленський натякнув на другий термін

2045 0
Відповідаючи на питання, чи вистачить йому одного терміну, аби виконати всі обіцянки, які він дав виборцям рік тому, президент сказав:
Фото: Офіс президента

Фото: Офіс президента

Український президент, який рік тому вступив на посаду, заявив, що йому не вистачить одного президентського терміну. Про це він сказав під час пресконференції за підсумками року на посаді.

Читайте також: Зеленський вважає, що зарплата 5 тис. грн – не бідність

Відповідаючи на питання, чи вистачить йому одного терміну, аби виконати всі обіцянки, які він дав виборцям рік тому, президент сказав:

«Я не знаю… чесно кажучи. Відверто, однієї не вистачить. Я подумаю», – сказав Володимир Зеленський, відповідаючи на уточнювальне питання про другу каденцію.

Водночас рік тому він обіцяв виборцям, що йде лише на один термін.

«Зараз це буде страшно звучати і для моєї сім’ї. Я подумаю про обіцянку йти на один термін – як скажете. Як скаже народ України. Я думаю, будь-який президент, який має відсоток 10, 15 чи 16 на початку кампанії, якщо у нього такий відсоток, не має права йти в президенти України. Це означає, що суспільство його не підтримує. Я йду на один термін, як і казав», – розповів Володимир Зеленський.

Він уточнив, що «робота складна, дякую ніхто не скаже», але якщо буде підтримка народу, то буде про це думати.

«Буду думати. У мене є чим думати», – додав він.

Читайте також: Інавгурація Володимира Зеленського. Відео

Нагадаємо, що 20 травня 2019 року Володимир Зеленський офіційно став президентом України. В другому турі його підтримали 73% виборців. Про те, як минув рік президентства Володимира Зеленського читайте у нашому матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!