Волонтери врятували козулю, яку збив водій біля Львова

1273 0
Після лікування козуля поїде до природного заповідника «Розточчя».
Фото: Павліна Герасим

Фото: Павліна Герасим

На Кільцевій дорозі біля Львова водій збив вагітну козулю і відмовився довезти її до лікарні. Про це написала волонтерка київського фонду «12 вартових» Лала Тарапакіна у Facebook.

«Виїжджаємо на Кільцеву з боку Сихова. Посеред смуги бʼється в конвульсіях скривавлене оленя. Швидко орієнтуємось, по гальмах, біжу. З рота кров, лапи в крові, обережно намагаюся перекласти оленятко на плед», – йдеться в повідомленні.

Також волонтерка вказала, що на місці був чоловік, який збив козулю і стверджував, що вона сама вистрибнула на автомобіль. На прохання жінки допомогти відвезти тварину до лікарні чоловік відмовився і пішов.

Читайте також: У Львові безкоштовно стерилізуватимуть котів і собак. Коли і де

Волонтерки доправили тварину до лікарні Павліни Герасим.

«Оленятко вижило, завдяки нашій чудовій львівській лікарці. І це не оленятко, а доросла козуля, ймовірно, вагітна...Козуля поїла, сходила в туалет як слід, поспала та чекає транспортування», – пише Лала Тарапакіна.

Зазначимо, що потім козуля поїде до природного заповідника «Розточчя».

Нагадаємо, що у львівську Домівку врятованих тварин перевезли понад 50 тварин з притулку Dog help Ukraine, де із ними жорстоко поводилися.

Фото: Лала Тарапакіна

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!