Уперше за десятиліття курортні грецькі острови засипало снігом. Фото

1144 0
Через негоду на островах на два дні закрили школи.
Фото: Facebook/Dimitris Tholaria

Фото: Facebook/Dimitris Tholaria

Грецькі острови Міконос і Санторіні засипало снігом вперше за десятиліття. Місце жителі кажуть, що острови вкриті снігом від неділі, передає Європейська правда. 

Міконос, Санторіні та інші острови в південній частині Егейського моря опинилися під снігом після шторму «Елпіс». Через сильний снігопад мешканці островів мають багато проблем, адже немає відповідної інфраструктури, щоби впоратися з такими явищами. 

Читайте також: Прогноз погоди на тиждень у Львові 

Крім того, багато сіл залишилися відрізаними від решти острова через засипані снігом дороги попри те, що постійно працюють снігоочисні машини. 

Зазначимо, що температуру повітря нижче нуля спостерігають сьогодні не лише на островах, а й у інших частинах Греції, зокрема в Афінах. Рух вантажівок на автомагістралі Афіни-Ламія заборонили через небезпечні погодні умови. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!