Політична реклама

Встановлено причину пожежі російського центру у Львові

986 1
Причиною пожежі могло бути замикання старої електропроводки, заявив у коментарі Радіо Свобода начальник ГУ МВС у Львівській області Дмитро Загарія. «Це не був підпал. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група», – наголосив він.

Пожежа  в "Російському культурному центрі"  у Львові трапилась в неділю зранку, 4 травня. Вогонь знищив дах будівлі, повідомили tvoemisto.tv в обласному управлінні МНС.

За повідомленням Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, пожежу яка знищила дерев'яне перекриття даху на площі 30 м. кв. ліквідували о 7:26. Постраждалих та загиблих немає.

40 пожежників боролися з вогнем майже дві години. За цей час вогонь знищив дах будівлі. За словами очевидців, на горищі зберігалися комуністичні прапори та радянська символіка, яку вогонь знищив дотла.

Водночас керівник відділу зв’язків ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев повідомив ZAXID.NET, що пожежа була на території площею 70 м2. «Зараз на місці працює лабораторія і слідча група, вони встановлюють причину займання», - сказав він.

Будинок, у якому з 1996 року розташований Російський культурний центр, перебуває в комунальній власності Львівської облради. У приміщенні за всі роки існування центру не проводився ремонт, будівля перебуває в занедбаному стані.

 

4 Травня, 2014 14:41
Громадянин Я розплакався, бо згоріла комуняцька символіка з партретами гниломозглого сифілітика Бланка -Пригожина - Леніна, кривавого бандюка всіх часів і народів Коби - Сталіна, та провокаційні транспаранти, які підгопувала агентура ФСБ у Львові на 9 травня. Дуже своєчасно все пішло з димом.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!