Україна

Вступники можуть пройти демонстраційний НМТ-2024

571 0
Для проходження пробного тестування потрібно скористатися платформою «Всеукраїнська школа онлайн».
Фото умовне

Фото умовне

Український центр оцінювання якості освіти підготував та оприлюднив демонстраційні варіанти предметних тестів, які входять до складу Національного мультипредметного тесту (НМТ). Інформацію опублікували на сайті Центру 13 лютого.

Для проходження пробного тестування потрібно скористатися платформою «Всеукраїнська школа онлайн». Спочатку необхідно створити обліковий запис користувача на цій платформі. У розділі «Курси» треба вибрати навчальний курс для 10-го або 11-го класу, після чого перейти до вкладки «Демонстраційний варіант НМТ-2024». У цій вкладці слід натиснути «Переглянути курс», а потім – «Зареєструватися». Таким чином користувач зможе випробувати себе в розв'язанні демонстраційного варіанту НМТ-2024 і після завершення тесту дізнатися результати, виявити помилки та зрозуміти, які теми варто покращити для усунення прогалин.

Читайте також:  Верховна Рада збільшила кількість предметів ДПА

Предметні тести, які надані у форматі pdf-файлів, будуть зручними для осіб з повільним інтернетом. У кінці кожного тесту наведені правильні відповіді, що дає користувачу можливість миттєво перевірити свої результати. Загалом, кожен може відтворити атмосферу тестування, ознайомитися з інтерфейсом онлайн тестувальника, який максимально наближений до реального НМТ, та навчитися правильно відповідати на завдання різних форм.

Нагадаємо, що в Україні визначили дати проведення Національного мультипредметного тесту. Вступники складатимуть іспит з 14 травня до 19 липня. У цей період відбудеться й основна, і додаткова сесії. У Міністерстві освіти та науки України оприлюднили деталі, що стосуються проведення Національного мультитесту-2024. Про це можна прочитати за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!