Вулицю Чернівецьку у Львові відкриють для проїзду до кінця листопада

1639 0
На вулиці замінили всі комунікації, і вона набирає завершального вигляду.
Зоя Красовська

Зоя Красовська

На вул. Чернівецькій підрядник ТзОВ «Вельт-Капітал» вже постелив перші шари асфальту на обох частинах. За сприятливих погодних умов завершити ремонт вулиці можуть до кінця листопада. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрія Білого.

За його словами, на вулиці замінили всі комунікації, вона набирає завершального вигляду, і чітко видно, як буде курсувати/роз'їжджатися транспорт.

Читайте також: Фонтан на площі Двірцевій обійшовся Львову у майже 7 мільйонів гривень. Як він працює

«Зараз підрядник завершує замощувати хідники і готується до нанесення останнього шару асфальту. Також на 80% завершили центральний променад. Встановлюють вуличні меблі, опори для світлофорів, освітлення. За сприятливих погодних умов, ремонт вулиці можуть завершенити до кінця листопада», - каже він.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», станом на зараз на вул. Чернівецька демонтували 1820 кв. м тротуарної плитки, 800 м бордюру та 4750 кв. м бруківки. Також підрядник вже облаштував 852 м водопроводу діаметром 280 мм, проклав 360 м каналізаційного колектора діаметром 800 мм та облаштував 3 камери.

Нагадаємо, трамвайні колії на вулиці Чернівецькій ремонтували у 2017 році за 1,5 млн євро. Навесні цього року площу Двірцеву закрили на реконструкцію. Тут повністю змінили конфігурацію руху громадського транспорту й облаштували пішохідну алею. Відкрили першу частину площі та відновили рух трамваїв у січні.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!