На правах реклами

Стільці для HoReCa. Які кращі для невеличких кафе, а які - для ресторанів високої кухні

461 0
HoReCa – це абревіатура, що розшифровується як Hotel – готель, Restaurant – ресторан, Cafe – кафе, і позначає сферу гостинності та відпочинку. До неї входять: готельний бізнес, заклади громадського харчування і розважальні комплекси. Меблювання в цій індустрії базується на естетиці, зручності та відповідності типу закладу. І саме від правильно підібраних меблів залежить левова частка відвідуваності.

Як вибрати стільці для ХоРеКа

Стандартні вимоги до меблів в індустрії гостинності передбачають наступні критерії:

  • Якість і надійність. Меблі в закладах харчування піддаються безперервному використанню, тому варто потурбуватися про їх зносостійкість;
  • Зручність. Відвідувачам має бути не тільки гарно, але й комфортно. Купуючи стільці, перевіряйте, чи зручно ними користуватися тривалий час;
  • Догляд. Матеріали повинні легко митися і бути стійкими до дрібних пошкоджень. Це дозволить підтримувати естетичний вигляд;
  • Атмосфера. Стільці та крісла гармонійно доповнюють антураж закладу. Такий підхід створить цілісну концепцію інтер’єру.

Дорогий ресторан, фастфуд чи літня тераса?

Стільці для фудкорту і вишуканого ресторану – це зовсім різні меблі. Якщо заклад респектабельний і статусний, вибирайте крісла із розкішними оббивками із натуральних матеріалів. А якщо меблювати потрібно літню терасу – відмінно підійдуть меблі із ротангу.

  • Fast Food  це тип закладів для швидкого харчування. Головний акцент робиться на практичності і зручності. Пластикові стільці із високими спинками підійдуть оптимально. Вони компактні, комфортні і легко миються.
     

  • Casual dining  це невеликі кафе, які мають середню цінову політику і підходять для щоденного відвідування. Тут часто відпочивають, смакують вечерями і працюють за ноутбуком. Для такого закладу вибирайте класичні обідні стільці із високими м’якими спинками. Головний акцент на затишок і зручність.

 

  • Fine dining  ресторани високої кухні. В таких закладах цінується не тільки смак їжі, а й її оригінальність і подача. Важливо створити відповідну атмосферу за допомогою меблювання. Розкішні крісла із велюровими оббивками, презентабельні дизайни і якісні матеріали  цінна кожна деталь.

 

  • Літні тераси  улюблене місце відпочинку в теплу пору року. Головна відмінність підбору меблів для тераси полягає в тому, що стільці і крісла будуть використовуватись просто неба. Саме тому вони мають бути стійкими до сонця, дощу і змінних температур. Крісла з ротангу володіють усіма вищеперерахованими характеристиками. Штучний ротанг гарно виглядає і легко миється. Такий матеріал надійно слугує десятки років.
     

Отож, вибираючи стільці і крісла для закладу харчування, враховуйте стилістику, якість, зручність і місце експлуатації.
Купити меблі HoReCa можна на сайті інтернет-магазину TABURETKA.UA. Гарантуємо широкий вибір, помірні ціни, перевірену якість та максимум задоволення від шопінгу.


ТЕГИ: ХоРеКа
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!