Виїзні бригади ловців безпритульних тварин працюватимуть у Львівській громаді. Графік

1528 0
Виїзди бригади здійснюватимуть щосереди та щосуботи.
Фото умовне

Фото умовне

Бригади ловців безпритульних тварин ЛКП «Лев» здійснюватимуть виїзди по Львівській громаді. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

«Бригади ловців виїжджають в населені пункти Львівської громади щосереди та щосуботи, а в інші дні тижня – в райони міста Львова. Поза чергою ловці виїжджають на ургентні випадки, а також, якщо безпритульна собака вагітна або тічкуюча», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що собаки, виловлені у районах Львова, перебувають на підприємстві 21 день, а в населених пунктах міської громади — 14 днів.

Контактний телефон ЛКП «Лев» : 068 535 45 45 

Читайте також: На Львівщині чоловіка підозрюють у вбивстві безпритульного собаки

Нагадаємо, що у Львівському комунальному підприємстві «Лев» наразі перебуває близько 60 собак та 12 котів, яких можуть прилаштувати усі охочі.


Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!