Wizz Air хоче отримати напрямки зі Львова, скасовані Ryanair

3895 0
Угорський лоукостер має намір забрати ті рейси, яким планував літати Ryanair.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Wizz Air хоче отримати напрямки зі Львова, за якими планував літати ірландський лоукостер. Про це повідомила директорка Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького під час прес-конференції 14 липня, інформує Mind.kiev.ua.

Читайте також: План Б. Львів не втрачає надії на Ryanair

«Основний конкурент Ryanair – Wizz Air. Коли Ryanair оголосив про те, що виходить з переговорів, авіакомпанія Wizz Air поцікавилася, чи зможуть вони стати на ті рейси, які планував відкрити Ryanair з аеропорту "Львів". До речі, Ryanair ми дали такі ж умови, як і Wizz Air. Розмір знижки можна подивитися на офіційному сайті аеропорту», – сказала Романовська.

Читайте також: Не треба кликати Ryanair: Україні потрібен свій лоукост

Також вона додає, що жодна авіакомпанія не згенерує такого пасажиропотоку, як угорський лоукостер. У разі початку польотів аеропорт отримає приблизно 10 млн грн прибутку.

«До кінця року на авіаційному обслуговуванні цієї авіакомпанії аеропорт заробить приблизно 8 млн, на неавіаційній – не менше 2 млн грн», – зауважила директорка летовища.

Читайте також: Показати, що ми – не барани. Чому львів’яни прийшли на флешмоб «Зберегти Ryanair»

Нагадаємо, що ірландський лоукост планував запускати зі Львова 7 маршрутів: до Берліна, Меммінгена, Вроцлава, Кракова, Будапешта, Лондона та Ейндговена. 10 липня Ryanair скасував вихід на український ринок, не досягнувши домовленостей з аеропортом «Бориспіль». Wizz Air тим часом запровадив спеціальні тарифи для українців, рейси яких було скасовано у зв’язку з відходом ірландського лоукостера. 13 липня гендиректор «Борисполя» Павло Рябікін повідомив про відновлення переговорів з Ryanair.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!