WizzAir взимку збільшить кількість рейсів зі Львова лише для одного напрямку

2942 0
Раніше анонсували про збільшення кількості рейсів у п’яти напрямках.
Фото: Макс Лічнов

Фото: Макс Лічнов

WizzAir збільшить кількість рейсів зі Львова взимку лише для одного напрямку, до Гданська. Про це повідомляє пресслужба Аvianews.com.

Минулої зими перельоти зі Львова до Гданська виконували двічі на тиждень, натомість цьогоріч їх збільшили до трьох разів на тиждень. Також львівський аеропорт отримає два додаткових рейси у новому напрямку зі Львова до Кіпру, який розпочне перельоти із 29 жовтня.

Читайте також: Wizz Air знову підвищив вартість пріоритетної посадки

Нагадаємо, що із 20 жовтня львівський аеропорт та лоукост-перевізник WizzAir планували збільшити частоту рейсів зі Львова у Братиславу, Вроцлав, Гданськ, Берлін і Дортмунд. Рейси до Братислави, Вроцлава мали виконувати 5 разів на тиждень. До Гданська і Берліна – 4 рази на тиждень, у напрямку до Дортмунда – 3 рейси на тиждень.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!