Wizz Air знову збільшив вартість пріоритетної посадки

3653 0
Діапазон цін тепер становить 5-30 євро.
ілюстративне фото: Про Львів

ілюстративне фото: Про Львів

Угорський лоукостер Wizz Air підвищив ціну на оплату послуги пріоритетної посадки (Wizz Priority) та реєстрованого багажу, повідомляє Lowcostavia.com.ua.

Мінімальна ціна на послугу залишилась незмінною – 5 євро, а максимальна ціна зросла до 30 євро. Раніше ціна пріоритетної посадки була в діапазоні від 5 до 17 євро.

Читайте також: Куди полетіти зі Львова. Копенгаген – місто русалок та велосипедів

Також зросла ціна на реєстрований багаж. Ще донедавна, малий реєстрований багаж до 10 кг коштував від 9 до 27 євро, а тепер ціна коливатиметься від 9 до 36 євро. Збільшилася оплата і за реєстрований багаж вагою 20 та 32 кг.

Як зазначає Lowcostavia.com.ua, ціни на ці послуги у Wizz Air залежать від сезону, напрямку, а також від того, чи послуга додана під час купівлі квитка, чи згодом.

Нагадаємо, раніше Wizz Air та Ryanair уже підвищували вартість пріоритетної посадки та багажу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!