Україна

Яхту Медведчука Royal Romance передали в розпорядження Україні

551 0
Рішення про це виніс Хорватський окружний суд м. Спліт.
Яхта Royal Romance/фото умовне

Яхта Royal Romance/фото умовне

Хорватський окружний суд м. Спліт схвалив рішення передати Україні яхту Royal Romance, яка належала колишньому нардепу та державному зраднику Віктору Медведчуку. Це зробили на підставі рішення запиту про міжнародно-правову допомогу. Про це повідомила керівниця Національного Агентства з Розшуку та Менеджменту Активів Олена Дума.

«Тримаємо це питання на особливому контролі та володіємо достовірними даними про те, що арештована яхта 25 січня 2024 року тимчасово відчалила для підтвердження її технічної спроможності, плавучості та роботи двигунів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Батько Тараса Козака відсудив у санаторію «Шкло» понад 7 млн грн

Після проведення оцінки арештованого активу АРМА планує продати його. Відтак це стане першим випадком, коли реалізують арештовані активи, які перебувають за кордоном.

Нагадаємо, що раніше львівський суд передав арештовану яхту «Royal Romance» Віктора Медведчука, якого судять за держзраду, в розпорядження Агентству з розшуку і управління активами

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!