Як будують кільце на Шевченка у Львові та коли його відкриють. Фото

17103 0
Квазікільце планують відкрити для проїзду вже до кінця липня.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львові завершують будівництво кільця на вулиці Шевченка – Левандівській – Залізничній.

Читайте також: У Львові відремонтують ще одну частину вулиці Шевченка

Квазікільце – це перша частина ремонту вулиці Шевченка і його планують відкрити для проїзду вже до кінця липня, хоча окремі роботи триватимуть до серпня.

Частину вулиці Шевченка від церкви Анни до вулиці Ярослава Мудрого планують почати ремонтувати на початку липня. Там роботи триватимуть до п’яти місяців.

Роботи виконує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 89,6 млн грн. Із 7 березня через ремонт перекрили Левандівську.

Саму вулицю Шевченка реконструюватимуть у три етапи: будуватимуть кільце, далі візьмуться за реконструкцію другої ділянки – вулиці від Хорватської до Ярослава Мудрого, й далі до Залізничної. У бюджеті розвитку на 2020 рік на відтинок від Хорватської до Ярослава Мудрого заклали 61 млн грн, а на частину вулиці від Ярослава Мудрого до вул. Залізничної – лише 19 млн грн зі 140 млн грн необхідних. Загалом реконструкція вулиці Шевченка має тривати два роки.

Проєкт реконструкції вулиці розробили у 2013 році. Тоді ЛКП «Львівавтодор» замовив проект у ТзОВ «Трамдорпроект». Частково кошти на ці роботи виділив ЄІБ. Торік проєкт доопрацювали та затвердили на засіданні виконкому. 

Читайте також: Частину Хуторівки закривають на ремонт. Як об’їхати

Нагадаємо, у Львові також оголосили тендер на ремонт ділянки вул. Шевченка від вул. Томашівська до вул. Ковча.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!