Як дізнатися свій стаж та офіційну зарплату онлайн. Інструкція

43666 2
На сайті Пенсійного фонду є дані з 2004 року.
Фото: articulosit.wordpress.com

Фото: articulosit.wordpress.com

Через електронний кабінет на сайті Пенсійного фонду України користувачі можуть дізнатись дані про свій трудовий стаж, а також інформацію про сплату роботодавцем єдиного соціального внеску за них.

Щоб отримати інформацію від ПФУ онлайн, потрібно мати електронний цифровий підпис. Виробити ЕЦП можна через онлайн-банкінг Приват24 якщо ви є його клієнтом. Також ЕЦП можна отримати через будь-який інший акредитований центр видачі, перелік яких є на сайті ПФУ після натискання кнопки Вхід. У такому випадку отримати ЕЦП онлайн не вдасться.

Читайте також: «Зрівнялівки» не буде. Що зміниться при нарахуванні пенсій та кого це зачепить

Окрім того, щоб дізнатись потрібну інформацію, можна звернутись у ваше відділення Пенсійного фонду та попросити там особисті логін та пароль для доступу до даних.

За допомогою ЕЦП на сайті ПФУ можна дізнатись свій стаж, що буде враховуватися для нарахування пенсії, розміри сплаченого ЄСВ вашими роботодавцями, відправити запити/скарги в Пенсійний фонд, пенсіонерам – подати онлайн запит на перерахунок пенсії.

Читайте також: Відтепер пенсію в Україні можна отримати онлайн

Для отримання даних потрібно зайти на Портал електронних послуг Пенсійного фонду України та увійти за допомогою ЕЦП, а потім – вибрати розділ із даними, що вас цікавить.

Після цього в особистих налаштуваннях електронного кабінету можна зробити логін, встановити пароль та заходити вже без ЕЦП.


Читайте також:
12 Січня, 2020 18:46
666 ... персоніфікований облік внесків сплачених в ПФУ , згідно якого особі зараховується страховий стаж, почав діяти-працювати в повному обсязі з 01.07.2000р. ... то ж чому ви "дозволяєте" взнати дані тільки починаючи з куй знає з якого числа , куй знає з якого місяця 2004р. ? ...
12 Січня, 2020 17:38
666
... мдя-а-а ... чергове пАкрАщення одначе ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!