Як допомогти військовим зі Львова. Реквізити

1681 0
Тvoemisto.tv зібрало кілька закликів та ініціатив зі збору коштів для військових.
Фото: Львівський лицар

Фото: Львівський лицар

Учасник Революції гідності, ветеран АТО зі Львова Ігор Фльорко закликає допомогти їхньому підрозділу із приладами нічного бачення.

«Я разом з своїми бойовими побратимами з початку повномасштабного вторгнення долучився до Збройних Сил України. Враховуючи той факт, що нас зібралось добірне товариство ініціативних людей, хочу сказати що майже всі потреби по медицині, екіпіруванню, транспорту вже вирішені. Єдиним питанням залишається питання пошуку приладів нічного бачення», – зазначив військовий.

Допомогти військовим із приладами нічного бачення можна за реквізитами: 5375 4114 0821 5288 (Сивулько Наталія Володимирівна).

Читайте також: Львів'ян закликають допомогти українським військовим

Також у Львові збирають кошти на придбання турнікетів та кровоспинних для одного із стрілецьких батальйонів, в якому служить фахівець з раннього втручання Центру «Джерело», ерготерапевт Центру Джерело Дмитро Сливка.

«Дмитро у Джерелі працює з найменшими дітьми з інвалідністю, він народження до 4 років, ми неодноразово показували фото з занять Дмитра, на яких були щасливі та радісні діти. Заради цих посмішок, заради України і кожного з нас Дмитро пішов воювати і доєднався до одного стрілецього батальйону. А давайте підтримаємо усі разом Дмитра та його батальйон, їм ще трошки бракує коштів на придбання турнікетів та кровоспинних», – звертаються у Центрі «Джерело».

Допомогти батальйону можна за реквізитами: 4441 1144 2216 6361 (Римар Дзвенислава).

Читайте також: Тримаємось єдності. 5 важливих підказок для волонтерів та біженців

Ветеран АТО Артур Кирєєв також збирає допомогу на фронт, він є координатором батальйону Братство у м.Львові. Частина підрозділів виконує бойові завдання на Харківському напрямку. Артур допомагає різним підрозділам спецодягом, обладнанням.

Реквізити для допомоги: 5168745108414126 (Кирєєв А.Ю)

Відправляє допомогу на фронт без перерви і вихідних, щоб якомога швидше наблизити нашу перемогу, Львівський лицар (Львів, в.Коперника, 40а). Волонтери закуповують прилади, оптику, техніку, обладнання. Контактні особи: Андрій Салюк +380677729442 та Іван Радковець +380679397019

Детальніше про те, як допомогти українській армії, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!