Політична реклама

Як худнути без шкоди для організму

1516 0
Якщо потрібно швидко привести себе у форму й потім підтримувати її, варто скористатися здоровими способами швидко втратити зайві кілограми.

Корисно пити зелений чай і їсти їжу з чорним перцем, пише Вкурсе. Таке поєднання значно прискорює вироблення антиоксидантів, в результаті чого жир в організмі буде спалюватися на 130 % швидше.

Якщо два дні на тиждень повністю виключати з раціону вуглеводи, можна швидко й сильно схуднути. Натомість у інші дні харчуватися можна як звичайно.

Фахівці рекомендують, якщо захотілося з'їсти нездорову їжу, перейти дорогу і прогулятися 15 хвилин пішки, але при цьому слід прокласти маршрут так, щоб він не пролягав повз супермаркету.

Якщо їжа контрастує з тарілкою, на якій лежить, для ситості потрібно буде з’їсти набагато менше їжі. Наприклад, можна використовувати для шпинату зелену тарілку, а для помідорів синю.

Люди, які з’їдають солодке вранці, худнуть набагато повільніше. Краще насолоджуватися десертом під час обіду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!