Як перевірити залишок безкоштовних поїздок на пільговій Леокарт. Пояснення

9800 0
Із липня у Львові діє обмеження щодо кількості безоплатних поїздок у міському громадському транспорті для деяких категорій пільговиків.

Із липня у Львові діятимуть обмеження на кількість поїздок у міському громадському транспорті для пенсіонерів за віком та людей з інвалідністю 3 групи. Відтак, львів’яни, які належать до цих категорій, можуть здійснювати 60 безкоштовних поїздок на місяць. 

У пресслужбі Львівської міськради вказують, що перевірити залишок безкоштовних поїздок на пільговій ЛеоКарт можна через валідатор у салоні транспорту.

Відтак, аби дізнатися, скільки безоплатних поїздок залишилося на пільговій транспортній картці, потрібно:

  • натиснути на валідаторі на кнопку «Інформація про квиток»;

  • прикласти свою ЛеоКарт до зчитувача;

  •  на екрані валідатора з’явиться інформація про картку, залишок безкоштовних поїздок буде вказано під рядком «Пільговий тариф».

Зазначимо, що обмеження на кількість безкоштовних поїздок стосується тих категорій, яким пільгу на проїзд надало місто. Решта 28 категорій пільговиків і надалі можуть користуватися громадським транспортом Львова безоплатно та без обмежень.

Нагадаємо, що нещодавно пільговик у Львові здійснив 452 безкоштовні поїздки з Леокарт у громадському транспорті. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!