Як проходив світовий тур "Океану Ельзи" у цифрах

3205 0
З 21-го травня відомий український гурт продовжує свій #worldtourOE і проводить його третю українську частину.
Фото: ufest.in.ua

Фото: ufest.in.ua

2016-го року “Океан Ельзи” розпочав великий “Світовий тур” на підтримку дев’ятого студійного альбому “Без меж”. Тур тривав в межах двох років, і вже підходить до кінця.

Після останнього концерту гурт відвідає Харків в День Незалежності, а потім в роботі "Океану Ельзи" настане довга перерва.

Вперше спів-продюсером альбому ОЕ виступив Святослав Вакарчук, автор усіх композицій нової платівки.

Новий альбом був представлений 19-го травня 2016-го року в ефірах онлайн-радіостанцій, а слухачі з різних країн залишали свої координати в коментарях під прямою трансляцією презентації альбому. Слухали новий альбом в прямому ефірі в 16-ти країнах: Індії і США, Україні та Ізраїлі, Афганістані, Сербії, Німеччині, Великобританії, Росії, Грузії, Іспанії, Білорусії, Вірменії, Туреччині, Канаді та Австралії.

Читайте також: «Океан Ельзи» дасть завершальний концерт світового туру у Львові. Програма 

“Світовий тур” розпочався в Україні безкоштовним концертом в Маріуполі, а потім гурт дав концерти ще в 68 містах світу. До завершення туру планується ще 4 концерти в Україні.

Останній відбудеться у Львові 17-го червня на стадіоні "Арена Львів". Початок о 20:00.  Для дітей віком до 6-ти років вхід безкоштовний, без надання окремого місця. Проте взяти дитину з собою можна лише в сектори – вхід у фан-зону дозволений з 14-ти років. Ціна квитків -- від 550 до 2000 грн.

На одному з концертів #worldtourOE в Полтаві, 7-го червня, Святослав Вакарчук втратив голос, та через пів години співак знову вийшов до шанувальників. Пізніше він подякував їм за підтримку на сторінці гурту у Facebook:

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!