Як стати помічником святого Миколая. Добірка ініціатив

1562 0
Допомогти можна як фінансово, так і безпосередньо подарунками.
Фото умовне

Фото умовне

Цьогоріч в Україні вперше свято Миколая відзначатимуть 6 грудня, за новим календарем. Підготовка ж до свята у волонтерів триває вже давно. Tvoemisto.tv зробило підбірку ініціатив, доєднавшись до яких, ви можете стати Миколаєм для тих, хто цього потребує.

Допомога дітям загиблих Героїв

Якщо ви хочете допомогти діткам загиблих Героїв, можна долучитися до ініціативи «Я Миколай». Це благодійний проєкт, створений для підтримки дітей, батьків яких забрала війна. Долучитися до допомоги можна за посиланням.

Безпілотник військовим до свята Миколая

Деякі діти загиблих захисників не просять нічого для себе, натомість хочуть зібрати кошти на безпілотник військовим до свята Миколая. Допомогти їм зібрати необхідну суму можна тут.

Читайте також: Як львів'яни сьогодні можуть допомогти військовим

Збір військовим, дітям з інтернату, людям зі складними життєвими обставинами

Сергій Канюка просить долучитись до збору, яким можна допомогти одночасно і військовим, і дітям з інтернату, і людям зі складними життєвими обставинами.

«6 грудня в Роздільський інтернат до хлопців, які вже скучили за нами. 7 грудня завітаємо до військових, які проходять реабілітацію. 8 грудня роздамо гарячі обіди та смаколики людям зі складними життєвими обставинами», – йдеться у повідомленні.

Допомогти можна тут.

Подарунки для діток

Долучитись до допомоги можна також, завітавши у Львівську обласну бібліотеку для юнацтва імені Р. Іваничука. 

«Друзі, цього року Святий Миколай прийде до нас трошки швидше ніж зазвичай, тому ми вже можемо допомогти йому зібрати подарунки для потребуючих діток. У фойє нашої бібліотеки  стоїть «Торбинка Добра», куди ви можете принести подаруночки та підтримати діток своєю турботою», – кажуть у бібліотеці.

Більше деталей можна дізнатися за посиланням.

Психологічна допомога важкохворим дітям та польовим медикам у порятунку поранених

Благодійний фонд «Крила надії» просить підтримати проєкт «Терапія радістю», який надає психологічну допомогу важкохворим дітям, та проєкт «Захист захисників», який допомагає нашим польовим медикам у порятунку поранених.

Читайте також: Церковні свята у листопаді та грудні. Коли відзначати за новим календарем

«Наш лист продиктований викликами часу, в якому зараз живуть усі українці. Ми допомагаємо маленьким героям, які борються з хворобами в лікарнях та дорослим героям, які рятують життя нашим захисникам!», – розповіли у БФ.

Підтримати можна тут.

Нагадаємо, Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла та Центр Опіки Сиріт Львівської Архиєпархії УГКЦ запрошують долучитися до традиційної благодійної акції «Благодійна цеглинка», яка подарує різдвяну радість дітям полеглих українських воїнів.

Тетяна Дзяма

____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!