У Львові запрацював різдвяний ярмарок. Фото. Відео

4467 0
Найбільший акцент цьогоріч зробили на продажі сувенірів, щоби кожен міг створити святкову атмосферу в себе вдома.

Цього року у Львові відмовилися від традиційного формату Різдвяного ярмарку. Будинків на ньому буде втричі менше, тому, за словами арт-директорки компанії «Львівські ярмарки» Ольги Гренюх, – це швидше буде подібно на вуличну торгівлю місцевих виробників, щоби хоч трохи допомогти в умовах пандемії.

Читайте також: У Львові почали встановлювати ялинку. Фото дня

«Ми очікуємо багато гостей з усієї України, розуміємо, що туристи не можуть приїхати, але українцям цікава атмосфера Різдва саме у Львові. Львів без ярмарку складно уявити», – каже вона у коментарі Tvoemisto.tv.

Ольга Гренюх каже, що на ярмарку дотримуються санітарних норм і всіх рекомендацій уряду і МОЗ: антисептики є в кожному будиночку, ті, хто продає харчову продукцію, мають захисні щитки, інші – маски, також ведуть журнал вимірювання температури. Найбільший акцент цьогоріч зробили на продажі сувенірів, щоби кожен міг створити святкову атмосферу в себе вдома.

Читайте також: Коли у Львові встановлять ялинку і якими будуть Новий рік та Різдво

«Ми маємо підприємців, з якими працюємо роками, знаємо, що вони будуть дотримуватися правил. Враховуючи те, що ми на відкритому просторі, впевнені, що все пройде добре, і Різдво не буде таким сумним, як Великдень цього року», – додає вона.

Скільки триватиме ярмарок, наразі не відомо, оскільки зважатимуть на епідеміологічну ситуацію в Україні. Окрім цього, в період жорсткого карантину, який почне діяти з 8 січня, діяльність ярмарків теж підпадає від заборону.

Ольга Коваль

Фото та відео Тараса Бабенчука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!