Як у Львові пройшов забіг Run the World. Львівська десятка. Відео

5147 1
На забіг зареєструвались 1400 любителів бігу.
https://avalon.run/

https://avalon.run/

Сьогодні, 15 вересня, у Львові 1400 спортсменів біжать забіг на 10 км. Метою «Run the World. Львівська десятка» є популяризація здорового способу життя, розширення дружніх зв’язків між спортивними клубами та організаціями, спортсменами та любителями спорту. 

У 2018 році учасниками були майже тисяча бігунів. Цьогоріч реєстрацію розширили через велику кількість охочих взяти участь. Офіційно зареєструвалися 1400 учасників. Забіг є благодійним, під час нього збирають кошти на ендопротезування нижніх кінцівок у дітей. Під час минулих забігів на це зібрали 230 тисяч гривень.


Читайте також:
16 Вересня, 2019 16:51
Львівна Це все файно для Вашого рейтингу, ай який я молодець провів забіг, з переможцем попив каву, зїв сирник. Та мене дивує ставлення до пересічних громадян, ви всеріться і седіть дома бо хрін кудись доберетесь у нас же забіг!!! Забийте на роботу, скажіть шефу сорі я не вийду бо нема чим добратись, 47 курсував до плРізні а в Рясне йди пішки, хто мені таксі оплатить в 150грн поясніть?!!! А точно то ж забіг... Як пояснити Мартісу що він пропустив ЛІТАК!!!!! бо просто не зміг добратись вчасно?!! Таксі до хостелу не змогло приїхати! А бабусі що хай посидить до пятої вечора без їди бо там "легкокотлети" бігають і вона сьогодні постить. Та проводіть ви ті свої всякі дурноти поза межами важливих доріг ,біжіть по окружній з Винник в Солонку, а ну таке зробити в Торонто та вас би там підвішали б за яй...пальці! Або запускайте дережаблі щоб інший чесний люд міг потрапити на роботу вчасно, а не пояснювати ви з гострим апендецитом почикайте лікар в дорозі, може за годину буде... Аліночка не тужтесь, дихайте спокійно...зараз лікар пробіжить через 30 хвелин з центру, та м ж забіг, автобуси не їздять і все буде добре, будем народжувати
У Львові можна все видно, і накласти з гори на інших мешканців. Люблю своє місто, та воно без клепок!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!