Як військові львівської бригади відзначили Богоявлення. Фото

1296 0
Після спільної короткої молитви воїни повернулися до своєї щоденної місії.
Фото: 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних Сил України

Фото: 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних Сил України

Військові 103-тьої окремої бригадм Сил територіальної оборони Збройних Сил України показали, як відзначили Богоявлення. Фото вони опублікували на сторінці бригади у Facebook.

Отець Олександр освятив воду, окропив нею присутніх та уділив кожному Таїнство Миропомазання. Після спільної короткої молитви воїни повернулися до своєї щоденної місії.

«Ці світлини – нагадування, що ми всі тут завдяки тому, що вони стоять стіною за нашу державу там. Щодня маємо памʼятати про це і робити більше, щоб підсилити наших оборонців»,написав голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: Це подібне до стрибка з парашутом, або Чи є щось святе у пірнанні в ополонку

Нагадаємо, що 6 січня на свято Богоявлення, на площі Ринок у Львові традиційно відбувся Чин освячення води. Воду освятили військові капелани різних конфесій. Упродовж дня львів’яни можуть взяти свячену воду до своїх домівок. Для цього встановили резервуар, об’ємом 1500 літрів.

Наталія Вареник

Фото: 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних Сил України

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!