Як виглядає дорога між Жовквою та Кам’янка-Бузькою, яку ремонтують майже за мільярд гривень. Фото

2495 0
У ході реконструкції розширили проїзну частину. 22 км дороги заасфальтували у нижньому шарі з попереднім укріпленням основи.
фото служби автомобільних доріг у львівській області

фото служби автомобільних доріг у львівській області

На Львівщині вже протягом року ремонтують 25,5-кілометрову ділянку автомобільної дороги Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка між містами Жовква та Кам’янка-Бузька. До недавнього часу дорожнє покриття мало численні ушкодження, було зношеним, а подекуди взагалі відсутнім.

Читайте також: 30 км за кілька хвилин. У мережу виклали відеоогляд дороги Самбір – Борислав після ремонту

Як повідомляють у Службі автомобільних доріг у Львівській області, у ході реконструкції розширили проїзну частину, забезпечили водовідведення. У селах Зіболки та Батятичі влаштували дощову каналізацію з очисткою в сепараторі нафтопродуктів та випуском води надалі в водовідвідні канави та водопропускні труби. 22 км дороги заасфальтували у нижньому шарі з попереднім укріпленням основи.

Також на 16-кілометровій ділянці влаштували фінальний шар дорожнього покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону. А поблизу села Дальнич збудували кільцеву транспорту розв’язку, яку освітили. На в’їзді в населені пункти влаштували сучасні засоби заспокоєння руху.

Читайте також: На Львівщині побудують 24-метровий міст, який покращить сполучення чотирьох районів

Крім цього, на ділянці Жовква – Зіболки нанесли горизонтальну дорожню розмітку та встановили дорожні знаки. Цього року планують завершити роботи з асфальтування всієї ділянки дороги. Наразі ремонтні роботи проводяться у лісовому масиві поблизу села Зіболки.

Нагадаємо, що підрядна організація Onur Group Ukraine розпоала ремонт минулого року. Вартість робіт становить 975 млн грн. Після реконструкції ця дорога відповідатиме ІІІ категорії. Дорога Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка має стати частиною великого транзитного кільця навколо Львова для вантажівок. Частково цю трасу між Городком і Крижовою та між Бучалами та Комарно відремонтували торік.

Фото Служби автомобільних доріг у Львівській області

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!