Які дороги ремонтуватимуть на Львівщині у 2018 році. Перелік

18196 0
На ремонт витратять 252 млн грн з обласного та 583 млн грн з державного бюджету.
ілюстративне фото: lifedon.com.ua

ілюстративне фото: lifedon.com.ua

Сьогодні, 5 березня, в ЛОР було визначено перелік об’єктів, які фінансуватимуться за рахунок коштів обласного та державного бюджету. Про це повідомив депутат ЛОР Андрій Дума на своїй сторінці у Facebook.

«Сподіваюся, 2018 рік буде плідним і результативним. Адже планується ремонт доріг не лише загального значення, а й маленьких сільських вулиць. Крок за кроком, мешканці області таки отримають якісні та відремонтовані дороги», – написав він.

Читайте також: На поточний ремонт доріг Львівщини планують виділити майже 400 млн грн

За його словами, в першу чергу ремонтуватимуться дороги комунальної власності. На них виділено 180 млн грн на дороги державного та місцевого значення. Також 72 млн грн у рівних частинах розділено між районами області.

Окрім того, 583 млн грн з державного бюджету буде витрачено на утримання доріг та на поточні ремонти міжрайонних доріг – 200 та 383 млн грн відповідно.

Читайте також: Що будуть ремонтувати у Личаківському районі Львова у 2018 році. Перелік

Нагадаємо, раніше депутати облради затвердили програму розвитку мережі автодоріг області у 2018-2020 роках майже на 300 млн грн.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!