Які лікарні Львова зможуть приймати пацієнтів із підозрою на коронавірус

5069 0
У Львові визначили 5 госпітальних баз.
фото: alaan.tv

фото: alaan.tv

У Львові готують 5 лікарень для госпіталізації пацієнтів із ГРВІ та із підозрою на коронавірус. Про це повідомила заступниця міського голови Львова Галина Слічна під час позачергового засідання ЛМР сьогодні, 17 березня.

Читайте також: Що робити, якщо у вас симптоми ГРВІ. Алгоритм дій для пацієнтів

За її словами, таких пацієнтів прийматимуть 8-ма міська клінічна лікарня на Навроцького, 1-ша міська клінічна лікарня імені Князя Лева на Ужгородській, а також 3-тя, 4-та і 5-та міські клінічні лікарні.

Водночас на Львівщині, як повідомив голова ЛОДА Максим Козицький, госпітальною базою першої лінії визначили «Львівську обласну інфекцiйну лiкарню», госпітальною базою другої лінії – «Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих імені Юрія Липи».

Читайте також: Чи обладнані бригади швидкої допомоги на Львівщині засобами захисту від коронавірусу

Резервними госпітальними базами по районах є Кам`янка-Бузька районна лікарня, Стебницька міська лікарня, Стрийська центральна міська лікарня, Яворівська районна лікарня, Сокальська районна лікарня, Рудківська лікарня, Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр.

Нагадаємо, у Львівській інфекційній лікарні перебувають 14 осіб із підозрою на коронавірус, з них – двоє дітей.

Все про коронавірус та карантин у Львові можна прочитати у матеріалі в один клік на Tvoemisto.tv.

Христина Гоголь

 

 

 

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!