Якою буде погода у Львові на Вербну неділю

6938 0
Вдень синоптики прогнозують мокрий сніг та дощ.
Фото: Храм Святого Володимира і Ольги

Фото: Храм Святого Володимира і Ольги

У квітневу неділю на Львівщині буде хмарно з проясненнями. Вдень синоптики прогнозують мокрий сніг та дощ. Температура повітря вдень становитиме 3-8° тепла. Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

Читайте також: Чи можна вважати вербові гілки освяченими вдома

Сьогодні, 16 квітня, погоду визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону над Поліссям. Буде хмарно. Передають дощ, подекуди з мокрим снігом, місцями грозу. Пориви вітру будуть 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби триматиметься на рівні 3-8° тепла.

17 квітня буде хмарно з проясненнями. Вдень по всій території очікують мокрий сніг та дощ, на дорогах прогнозують ожеледицю, а вночі сильний заморозок -1 -6°. Температура повітря вдень становитиме 3 – 8° тепла.

Читайте також: Три добрі великодні паски. Покроковий рецепт

18 квітня також буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, але вдень синоптики передають невеликий мокрий сніг та дощ, ожеледицю. Вночі також буде заморозок -1 -6°, а температура повітря триматиметься на рівні 3-8° тепла.

19 та 20 квітня передають хмарну погоду, мокрий сніг та дощ. Вночі 19 квітня сильний заморозок -1 -6°; 20 квітня 1 – 6° тепла, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозок 0 – 3°; температура вдень становитиме 2 – 7° тепла.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!