Яким може бути 1 вересня в українських школах

5102 0
Любомира Мандзій ще раз просить не наражати одне одного на небезпеку і придумати креативний формат.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Заступниця міністра освіти і науки України Любомира Мандзій радить школам відсвяткувати початок навчального року у межах класу. Про це вона повідомила сьогодні, 5 серпня, під час онлайн-толоки від EdCamp.

«Ми безперечно рекомендуємо утриматися від масових заходів. Але формат зустрічей і проведення 1 вересня можете визначити в кожному закладі індивідуально», – каже вона.

Читайте також: Важливо дивитись в очі. Як карантин змусив львівських вчителів йти в онлайн

За її словами, може бути святкування в межах класу, оскільки все ж таки це менше людей і лише шкільна родина. А також додала, що такі заходи можна провести просто неба.

Чиновниця ще раз просить не наражати одне одного на небезпеку і придумати креативний формат.

Нагадаємо, що з 12 березня львівські школи пішли на карантин через пандемію коронавірусу. Тому школярі завершували навчання дистанційно. Міністр освіти та науки Сергій Шкарлет нещодавно запевнив, що з 1 вересня у школах України розпочнеться навчальний рік. Про те, що зміниться у львівських школах та яким буде формат навчання тут, можна прочитати за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!