Юрій Андрухович презентує новий роман

1242 0
«Радіо Ніч» – гостросюжетний і водночас ліричний твір.
Фото: Юрій Андрухович

Фото: Юрій Андрухович

Цього тижня, 12 грудня, відбудеться перша презентація роману «Радіо ніч» Юрія Андруховича видавництва Meridian Czernowitz.

«Як і в «реальній дійсності», ще одна революція зазнала поразки. Можливо, тому, що втратила свого загадкового лідера. Йосип Ротський, музичний герой барикад, змушений хоч кудись утікати, приміряючи на себе долю багатьох інших Йосипів. Його переслідують, і режимні спецслужби – це лише пів біди. Є ще недоречна любов, з якою не звладати, і банківська таємниця, з якою не впоратися. В’язничний досвід і мимовільно успішний теракт. А також розум і забуття, сміх і темрява, холод і пекло, іронія і щем. Останній сховок, звідки дозволено вести нічний етер. Чи справді останній?..», – йдеться в анотації.

Презентацію можна буде переглянути 12 грудня о 22:00 год у прямому ефірі на сторінках Meridian Czernowitz та UA: Культура на Facebook, а також на YouTube. А у ніч з 12-го на 13-те, о 00:07 год відбудеться перфоманс Юрія Андруховича в ефірі нічного шоу на Українському радіо та Радіо Культура.

З 1 по 13 грудня книгу можна придбати за 210 грн, а після 13 грудня вона коштуватиме 249 грн.

Довідка

Юрій Андрухович народився 13-го березня 1960-го року у Івано-Франківську. У 1982-му році закінчив редакторське відділення Українського поліграфічного Інституту у Львові, а 1991-го року – Вищі літературні курси при Літінституті ім. Горького.

Твори Андруховича перекладені польською, англійською, німецькою, російською, угорською, фінською, швецькою, чеською мовами й есперанто. Вірші поета були покладені на музику такими гуртами як «Мертвий півень», «Плач Єремії», Sіґал Sпожив Sпілка, Знову за старе, тощо.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!