Львівська міськрада відсудила у компанії держзрадника Тараса Козака понад мільйон гривень

1183 0
Окрім того, з компанією Тараса Козака розірвали договір оренди землі.
Фото: Любомир Зубач

Фото: Любомир Зубач

Юристи департаменту містобудування ЛМР відсудили у компанії Тараса Козака ТзОВ «Капітал Плаза» понад 1 млн 100 тис. гривень за несплату оренди земельної ділянки. Про це повідомив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач. 

«Мова про оренду комунальної землі на вулиці Городоцька, 290. За цією адресою розташований інженерно-лабораторний корпус, який планували перетворити на великий офісний центр. Ця будівля спочатку перебувала у власності ТОВ «Керамбуд». Згодом право власності переоформили на ТОВ «Капітал Плаза», яку й заснував сам «Керамбуд», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Несправжній Козак. Що буде із майном соратника Медведчука у Львові

Відтак юристи двічі через суд повернули заборгованість – 530 та 580 тис. гривень. Окрім того, договір оренди з компанією розірвали.

Нагадаємо, що нещодавно батько Тараса Козака відсудив у санаторію на Львівщині понад 7 млн гривень.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!