Політична реклама

З 15 грудня даївці фіксуватимуть порушення з "Візиром" "на ходу"

1360 0
З 15 грудня 2011 року інспектори ДПС ДАІ Львівської області фіксуватимуть порушення правил дорожнього руху за новою методикою. Як повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області, за допомогою радару «Візир» вони зможуть фіксувати порушення у режимі патрулювання.

"Нова методика передбачає фіксацію порушень правил дорожнього руху, у тому числі перевищення швидкості, у режимі патрулювання – під час руху патрульного автомобіля", - повідомила представникам мас-медіа керівник прес-служби управління ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська. 

За її словами, такий метод має вже найближчим часом принести позитивний ефект – виявляти тих, хто намагається «приховувати» свої порушення, оскільки зараз, розповідає речниця ДАІ, водії здебільшого вдаються до порушень швидкісних режимів лише до стаціонарних постів ДАІ і після них, знаючи, що саме там працює «Візир».

"Із запровадженням нової методики, водії транспортних засобів навіть і не здогадуватимуться, коли і на яких ділянках дороги їх порушення фіксуватимуть», – додала С. Добровольська.

Додамо, що до 15 грудня «Візир» працюватиме стаціонарно на постах ДАІ.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!