З Київщини вивезли вже 410 тіл вбитих росіянами мирних мешканців

1304 0
Цих жертв оглядають судмедексперти для документування злочинів росії.
Вбиті цивільні у Бучі/Фото: Радіо Свобода

Вбиті цивільні у Бучі/Фото: Радіо Свобода

З території Київської області вивезли вже 410 тіл вбитих мирних мешканців. Їх будуть оглядати судмедексперти, щоб задокументувати злочини, які вчинили російські військові. Про це повідомила Генпрокурорка Ірина Венедіктова. 

«В бюро судмедекспертизи постійно чергують прокурори, слідчі та судові експерти для проведення оглядів, розтинів та відбору зразків ДНК. З території Київщини наразі вивезено 410 тіл вбитих мирних мешканців, за 1-3 квітня 140 з них вже оглянуто прокурорами та іншими фахівцями», – написала вона. 

Читайте також: За злочини відповідальний кожен, хто має російський паспорт

Зазначимо, що після звільнення Київської області від російських загарбників з’явився фотоархів вчинків антилюдяності в Бучі, Ірпені, Гостомелі, де сотні, тисячі вбитих, роздертих, зґвалтованих, пов'язаних мирних громадян України. Їх російські окупанти вбили з особливим звірством.

Нагадаємо, що 2 квітня заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що Збройні Сили України звільнили від російських військ всю Київську область.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!