Із наступного тижня у Львові частково відновлять роботу садки

5546 0
Також у місті організують резервні дитячі садки.
Фото: Tanaphonh Toochinda

Фото: Tanaphonh Toochinda

У Львові наступного тижня частково відновлять роботу деякі дитсадки і створять резервні. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Будівлі та приміщення деяких садочків наразі також використовуються для того, щоб приймати тимчасово переміщених осіб. Однак ми спробуємо наступного тижня перепланувати роботу таким чином, щоб хоча б частково відновлювати роботу і створювати резервні садочки, тому що місто має працювати», – заявив міський голова.

Читайте також: Учнів 4 і 9 класів звільнили від ДПА

Також із понеділка, 14 березня, у Львові відновлюють навчання для школярів 1-11 класів в онлайн-форматі. Для дітей, які приїхали з інших регіонів і сьогодні живуть у приміщеннях наших шкіл, навчання буде організовано в приміщенні тієї ж школи, також онлайн.

Наразі з наступного тижня ще не відновлюватиме навчання Національний університет «Львівська політехніка», а ось Національний університет ім. Івана Франка з понеділка починає навчання онлайн.

Нагадаємо, що з понеділка, 14 березня, повертаються з канікул і відновлюють навчання також школи Львівщини. Навчальний процес у школах буде індивідуальний, у залежності від закладу освіти та ситуації у ньому. Будуть різні форми навчання – від очної, змішаної і до дистанційної.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!