З наступним послабленням на Львівщині дозволять відкрити садочки і кіно

3139 0
Сьогодні карантин в області та Львові частково послабили.
фото: ua-reporter.com

фото: ua-reporter.com

На наступному засіданні комісія ТЕБ і НС дозволить роботу садочків всіх форм власності та кінотеатрів, якщо епідситуація не погіршиться. Про це на брифінгу повідомив заступник голови ЛОДА Іван Собко.

Читайте також: Час нових рішень? або Чи можна відкривати дитячі садочки у Львові

«На наступне засідання, враховуючи епідситуацію, якщо вона не буде гіршою, ніж зараз, плануємо подальше послаблення карантинних заходів. Дозволимо працювати садочкам різних форм власності, а також роботу кінотеатрів та культурні масові заходи», – зазначив Іван Собко.

Це наступний етап послаблення, каже посадовець. Комісія налаштована на те, щоб якнайшвидше повернути регіон до звичного життя.

Зазначимо, що сьогодні обласна комісія ТЕБ і НС погодила послаблення карантину у Львові та області.

Читайте також: Чому у Львові нині не запрацює «Планета кіно» 

На Львівщині дозволили проводити масові релігійні заходи, роботу готелів, спортивних центрів та закладів харчування. Участь у релігійних заходах можна брати, якщо на території може перебувати одна людина на 5 кв. м.

Послаблювати карантин надалі обіцяють поетапно: кожні сім днів комісія збиратиметься, аби дозволити роботу тим чи іншим підприємцям. 

Директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис каже, що показник нових випадків коронавірусної інфекції на Львівщині становить 10,92 при максимумі 11.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!