З понеділка у Львові почнуть прокладати колію для трамваю на Сихів

2788 0
Трамвайну колію на Сихів почнуть прокладати вже з наступного тижня. Про це розповів начальник ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

Цього тижня геологи проводять на ділянці заміри, аби вже з понеділка, 14 липня, підрядник приступив до роботи, пише ZAXID.NET.

Щодо того, чи Сихівський міст витримає такі щоденні навантаження, то Олег Береза запевнив, що так, адже міст проектували для трамваю. Окрім того, за його словами, буде проведено додаткове дослідження на міцність мосту.

Нагадаємо,  трамвайну колію на Сихів почнуть будувати у липні, хоча раніше роботи обіцяли розпочати весною цього року. Затримку робіт у львівській мерії пояснюють проблемами з коштами.

Роботи з будівництва трамваю на Сихів  виконуватиме компанія "Онур", яка в минулі роки ремонтувала більшість доріг у Львові. Точної дати звершення будівництва у Львівській міській раді не називають.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!