За три тижні війни в Україні російські окупанти вбили 108 дітей

1581 0
Найбільше діток постраждало у Київсьькій та Харківській областях.
Фото: REUTERS

Фото: REUTERS

Російські війська продовжують наносити ракетні удари по мирних мешканцях в українських містах та селах. За три тижні війни окупанти вбили 108 дітей, ще 120 поранено. Про це повідомили в Telegram-каналі Офісу генерального прокурора.

Читайте також: «Наші діти подорослішали на роки». Репортаж з колишнього дитбудинку у Львові

Найбільше постраждалих на Київщині – 52 діток, на Харківщині 34 дитини, у Донецькій області – 24, Миколаївській – 20, Житомирській – 15, Сумській – 14 та Херсонській – 10 дітей.

Росія продовжує цинічно нехтувати нормами міжнародного гуманітарного права. Нагадаємо, що вчора окупанти кинули надпотужну бомбу на драматичний театр у Маріуполі, де ховалися жінки та діти, які втрати власні домівки. Поки невідома точна кількість жертв, оскільки місто постійно обстрілюють. Проте вже є інформація про перших постраждалих, серед яких – діти.

Також вчора у Запорізькій області через замінування росіян підірвалося авто з мирними мешканцями, через що загинула 6-річна дитина.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!