Забудовник обіцяє переробити самовільний фасад на Личаківській

2500 0
Днями мешканці району помітили, що збудований фасад будинку відрізняється від того, який мав би бути за містобудівним розрахунком.
Візуалізацію надали в ЛМР

Візуалізацію надали в ЛМР

Забудовник має переробити фасад новобудови на Личаківській, 86, яку він збудував не за погодженим паспортом. Про це представник компанії-забудовника повідомив сьогодні, 15 травня, на засіданні виконкому ЛМР.

«Ми готові підкоригувати цей будинок і зробити так, щоб він був прийнятним і не викликав відторгнення», – зазначив представник компанії-забудовника.

Містобудівні умови та обмеження на зведення новобудови на вул. Личаківській погодили минулого року 27 червня під час виконкому. Будинок мали звести на Личаківській, 84а, б, 86а, 84-88, що належить до історичного ареалу міста. Його висота не має перевищувати 21,5 м, а відсоток забудови – 40%. 

Днями мешканці району помітили, що збудований фасад будинку відрізняється від того, який мав би бути за містобудівним розрахунком.

Тоді в коментарі Tvoemisto.tv головний архітектор Львова Антон Коломєйцев розповів, що на час видачі містобудівних умов у розрахунку був чотириповерховий будинок із двома верхніми поверхами, які суттєво відходять від лінії забудови, приблизно на два метри в глибину будівлі. Як наслідок, вони ховаються за обємами даху сусіднього будинку.

Читайте також: На вулиці Перфецького у Львові збудують дві 9-поверхівки. Візуалізація

Будівництво ведеТзОВ «Ангеліка», яке згідно з даними системи Youcontrol, належить львів’янам Віталієві Гуді, Вадиму Моргунову, Володимиру Пєшкову та Тарасу Перетятко.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!